Kvartaalin ensimmäinen tertiaali on takana – tarkalleen ottaen jo lähes kaksi vuorokautta sitten, en vain päässyt eilen tänne riemuitsemaan aiheesta, kun piti nauttia upeasta talvisäästä.

Jos olisin alun perin päättänyt olla karkitta vain tammikuun, olisin taatusti tänään käynyt hakemassa hillittömän säkillisen mässyä ja vedellyt itseni ihan turpeeseen. Itse asiassa olisin ostanut mässyt jo eilen ja pannut kellon soimaan keskiyöllä. Kuukausi on niin lyhyt aika, että sen kärvistelee ihan miten päin vain. Hyvä, että päädyin kunnianhimoisempaan ratkaisuun, vaikka sitä onkin tuttavapiirissä kummasteltu.

Käytiin tänään puolison kanssa laskettelemassa ja kotimatkalla käytiin Mäkkärillä kahvilla. Mäkkärikaffet ovat meille eräänlainen perinne, ja kaffen kanssa meillä on tapana vetää kinuskisundayt. Puoliso söi omansa nenäni edessä, mutta minä olin ihan tyytyväinen kahviini ja sen kanssa nauttimaani El Maco wrapiin. (Huom.! Hampurilaiset, pizza ja sen sellaiset eivät ole karkkia. Ne ovat ruokaa. Koska ne eivät kuulu ruokavaliooni mitenkään erityisen usein, en ole katsonut aiheelliseksi rajoittaa niiden syömistä.)